Speciaal

Betalen


U kunt uw aankopen betalen met 4 betalingsmogelijkheden:

U kunt uw aankopen betalen met 5 betalingsmogelijkheden:

 

1. Vooruitbetaling met een bankoverschrijving

   

Dit is de makkelijkste manier van betalen en kostenloos, via bankoverschrijving of internetbankieren met uw eigen bank. Zodra het geld op onze rekening staat, wordt de bestelling binnen 24 uur verzonden.

 

2.  iDeal

 

Met iDeal kunt U snel en eenvoudig uw internetaankopen betalen via uw eigen vertrouwde bank in het internetbankierprogramma. U hoeft zich hiervoor niet apart aan te melden, wanneer U beschikt over internetbankieren bij ING,ABNAMRO,FORTIS,SNS en RABOBANK. Wanneer U kiest voor iDeal betaling,wordt U automatisch geleid naar uw eigen internet-betaalprogramma.

 

Het werkt als volgt: 

- U bestelt een of meer producten

- U kiest in het afrekenmenu voor iDeal als betaalvorm

- Selecteer de bank waar U mee internetbankiert

- U komt in het bekende internetbankierprogramma van uw bank

- De gegevens van uw aankopen zijn al ingevuld en vervolgens keurt U de betaling goed, waarna U een bevestiging krijgt van uw bank.

- Vervolgens keert U terug naar onze webwinkel en de bestelling/betaling is geslaagd.

 

Nog geen iDeal ? 

     Vraag dan Internetbankieren aan bij uw eigen bank.

     

     ING

     ABNAMRO

     FORTIS

     SNS

     RABOBANK

 

3. Paypal:

 

Paypal is een online betaalservice waarvoor U zich eerst online moet aanmelden, om een Paypal-rekening te openen. Vervolgens kunt U aan uw Paypal account een eigen bankrekening en/of credit-card koppelen.

Deze bankrekening of credit-card blijft aan uw Paypal account gekoppeld en U hoeft niet steeds opnieuw alle gegevens in te voeren.

Wanneer U de betaling goedkeurt, schrijft Paypal het bedrag af van uw Paypal rekening of credit-card.

Het werkt veilig en vertrouwd en uw persoonlijke gegevens zijn niet zichtbaar voor de Verkoper. Omdat het snel werkt, en het geld direct op de Paypal rekening van de ontvanger staat, kan uw bestelling direct worden verzonden.

 

4.  Verzending onder Rembours (alleen binnen Nederland) :

 

Bij verzending onder Rembours, betaalt U het factuurbedrag inclusief verzendkosten en bijkomende remboursementskosten aan de bezorger bij levering. De remboursementskosten bedragen ? 7,95 + 2% van het factuurbedrag.

 

5. Contant bij afhalen:

 

U betaalt het factuurbedrag plus handlingskosten ad ? 15,00 a contant bij het afhalen, nadat u per e-mail een afspraak heeft gemaakt. info@parketbenodigdheden.nl